Admire the summery atmosphere of central Hanko, soak up the sun and enjoy the gentle summer breeze on Brasserie Regatta’s new outdoor terrace. Brasserie Regatta Sun Terrace is directly connected to the hotel and serves guests from noon until late at night.
Brasserie Regatta Sun Terrace specialises in fresh summer food, complemented by handmade, always fresh sushi and delicious steamed bao buns. The drink selection is the perfect combination of classics and invigorating new drinks. There’s no summer without bubbles. Come choose your favourites.
There are currently no table reservations available for the terrace.
Vaihtuva valikoima sillejä, silakoita ja graavattua tai savustettuja kaloja, kesäperunaa, marinoitua sipulia ja saaristolaisleipää
Käsinkuorittuja katkarapuja, briossia ja siianmätiä
Kananmunaa, marinoitua punasipulia, oliiveja. Valintasi mukaan joko lämminsavulohta, parmankinkkua tai yrttimarinoitua porkkanaa.
Härän jauhelihapihvi, rapeaksi paistettua pancettaa, cheddar juustoa, kurkkumajoneesia, marinoitua punasipulia, Myrttisen suolakurkkua, tomaattia, rucolaa ja rapeat ranskanperunat
Nigiri: 2 x lohi, 2 x grillattu lohi, 2 x katkarapu
Maki: 3 x kurkku, 3 x lohi
Nigiri: 2 x lohi, 2 x grillattu lohi, 2 x katkarapu, 1x tonnikala, 1x tofu
Maki: 4 x kurkku, 4 x lohi
Lohi
Grillattu lohi
Katkarapu
Avokado
Tofu
Mausteinen tonnikala
Kappa
California
Lohi
Salaatteja, yrttejä ja dijonkastiketta
Valkoista parsaa, ruohosipulihollandaise ja kotimaista savustettua peuraa
Käsinkuorittuja katkarapuja, briossia ja siianmätiä
Kananmunaa, marinoitua punasipulia ja oliiveja. **Valitse lisäksi lämminsavulohi, parmankinkku tai keittiön omalla reseptillä valmistettuja yrttiporkkanoita
Paahdettua kukkakaalia, lehtikaalipestoa, granaattiomenaa, cashewpähkinää ja jogurttia
Kotimaista ahventa, korvasienimuhennosta ja puikulaperunapyreetä
Pyyntionnen mukaan vaihtuvaa kotimaista arvokalaa, kanttarellikastiketta, kesäperunaa, vaarinkurkkua
Saatavuuden mukaan vaihtuvaa lihaa, riistaa tai siipikarjaa keittiömestarin tavalla
Kotimaista naudan sisäfileetä 180 g, Jaloviina-rosépippurikastiketta ja ruskeassa voissa paahdettua varhaisperunaa
Härän jauhelihapihvi, rapeaksi paistettua pancettaa, cheddarjuustoa, savumajoneesia, marinoitua punasipulia, Myrttisen suolakurkkua, tomaattia, rucolaa ja ranskalaisetperunat
Alla olevaan menukokonaisuuteen voit valita joko 3 ruokalajia (52€) tai 4 ruokalajia (62€). 4 ruokalajin menu sisältää 2 alkuruokaa, yhden pää- ja jälkiruoan.
Valkoista parsaa, ruohosipulihollandaise ja kotimaista savustettua peuraa
Käsinkuorittuja katkarapuja, briossia ja siianmätiä
Kananmunaa, marinoitua punasipulia ja oliiveja. **Valitse lisäksi lämminsavulohi, parmankinkku tai keittiön omalla reseptillä valmistettuja yrttiporkkanoita
Paahdettua kukkakaalia, lehtikaalipestoa, granaattiomenaa, cashewpähkinää ja jogurttia
Pyyntionnen mukaan vaihtuvaa kotimaista arvokalaa, kanttarellikastiketta, kesäperunaa, vaarinkurkkua
Saatavuuden mukaan vaihtuvaa lihaa, riistaa tai siipikarjaa keittiömestarin tavalla
4,6% 0,33l
4,7% 0,33l
5,4% 0,33l
8,2% 0,5l
4,7% 0,275l
5,5% 0,33l
4,5% 0,33l
4,5% 0,33l
0,33l
0,275l
Glera – Treviso, Italy
Chardonnay, Pinot Noir, Meunier – Champagne, France
Cortese – Piemonte, Italy
Clairette, Viognier, Grenache Blanc – Côtes du Rhône, France
Barbera d’Aasti – Piemonte, Italy
Grenache Noir, Syrah, Mourvèdre – Côtes du Rhône, France
Corvina,Trebbiano, Syrah, Carmenere – Veneto, Italy