Ihastu Hangon keskustan kesäiseen tunnelmaan, nauti auringon säteistä ja lempeästä kesätuulesta Brasserie Regatan uudella ulkoilmaterasilla. Brasserie Regatta Sun Terrace sijaitsee hotellin välittömässä yhteydessä ja palvelee asiakkaitaan keskipäivästä iltamyöhään asti.
Brasserie Regatta Sun Terrace on erikoistunut raikkaaseen kesäruokaan, jota täydentää käsintehdyt, aina tuoreet sushit ja herkulliset bao bun höyrysämpylät. Juomavalikoima on täydellinen yhtälö klassikoita ja piristäviä uutuuksia. Eikä toki kesää ilman kuplia. Tule valitsemaan omat suosikkisi.
Terassille ei oteta tällä hetkellä pöytävarauksia.
Nigiri: 2 x lohi, 2 x grillattu lohi, 2 x katkarapu
Maki: 3 x kurkku, 3 x lohi
Nigiri: 2 x lohi, 2 x grillattu lohi, 2 x katkarapu, 1x tonnikala, 1x tofu
Maki: 4 x kurkku, 4 x lohi
Nigiri: 4 x grillattu lohi, 4 x lohi, 4 x chililohi
Nigiri: 12 x grillattu lohi
Salaattia, lohta, retikkaa, punasipulia, seesaminsiemeniä
Mango-lohi
Cashewpähkinä
Grillattu tonnikala
Lohi
Grillattu lohi
Katkarapu
Avokado
Tofu
Mausteinen tonnikala
Kappa
California
Lohi
Merilevä, seesamiöljy, chili, seesaminsiemen
Edamamepapu, merisuola
Tee tilauksesi edellisenä päivänä klo 20 mennessä info@hotelregatta.fi tai puhelimitse 019 248 64 91 ja nouda seuraavana päivänä.
Kurkku x 10, Lohi x 10 ja California x 8
Lohi x 4, Grillattu Lohi x 8, Chililohi x 4, Katkarapu x 4, Tonnikala x 4, Tofu x 4 ja Avocado x 4
Kurkku x 10, Lohi x 10, Grillattu Lohi x 10 Spicy tonnikala x 10, Avocado x 10 ja California x 10
Lohi x 10, Grillattu Lohi x 10, Chililohi x 10, Katkarapu x 10, Tonnikala x 10, Tofu x 5, ja Avocado x 4
Vaihtuva valikoima sillejä, silakoita ja graavattua tai savustettuja kaloja, kesäperunaa, marinoitua sipulia ja saaristolaisleipää
Käsinkuorittuja katkarapuja, leipää ja siianmätiä
Kananmunaa, marinoitua punasipulia, oliiveja. Valintasi mukaan joko lämminsavulohta, parmankinkkua tai yrttimarinoitua porkkanaa.
Härän jauhelihapihvi, rapeaksi paistettua pancettaa, cheddar juustoa, kurkkumajoneesia, marinoitua punasipulia, Myrttisen suolakurkkua, tomaattia, rucolaa ja rapeat ranskanperunat
Rapeat ranskanperunat valitsemallasi dipillä: ketsuppi, savumajoneesi, valkosipulimajoneesi tai chilimajoneesi
8,2% 0,5l
4,7% 0,275l
5,5% 0,33l
4,5% 0,33l
4,5% 0,33l
0,33l
0,275l
Glera – Treviso, Italy
Chardonnay, Pinot Noir, Meunier – Champagne, France
Cortese – Piemonte, Italy
Clairette, Viognier, Grenache Blanc – Côtes du Rhône, France
Barbera d’Aasti – Piemonte, Italy
Grenache Noir, Syrah, Mourvèdre – Côtes du Rhône, France
Corvina,Trebbiano, Syrah, Carmenere – Veneto, Italy