Aamiainen

Tervetuloa Brasserie Regatan runsaan ja monipuolisen aamiaisbuffetin äärelle. Aloita aamu rauhallisissa merkeissä ja nauti pidemmän kaavan aamianen hyvässä seurassa.

Aamiaspöydän lämpimistä ruoista löydät monen ikisuosikit kuten rapeat pekonit, munakokkelin ja maittavan puuron. Leipä ja leikkelevalikoimasta täytät juuri omaan makuusi sopivan kokonaisuuden, jota voit täydentää tuoreilla kasviksilla. Muista maistaa myös keittiön omalla reseptillä tehty tyrnishotti sekä vihersmoothie. Täydennä aamiaista valitsemallasi jogurtilla tai rahkalla ja koristele annos herkullisilla hedelmillä, mysleillä ja siemenillä.

Lisää luksusta aamiaiselle tilaamalla esimerkiksi raikkaita Mimosa-cocktaileja, muilla kuplajuomilla tai Brasserie Regatan omilla mocktaileilla (erillisveloitus).

Aamiaisen hinta on 26 euroa per henkilö. Alle 6-vuotiaat lapset syövät veloituksetta ja 6-12-vuotiaat puoleen hintaan.
Brasserie Regatan aamiaiselle ovat tervetulleet niin hotellivieraat kuin muutkin asiakkaat. Pöytävaraus ei ole pakollinen tehdä. Mikäli seurueeseen kuuluu useampi henkilö suosittelemme tekemään pöytävarauksen sähköpostitse info@hotelregatta.fi. Näin pystymme järjestämään isommankin pöydän.